Wedstrijdkleding

Contactgegevens:

Bart van Vliet
T. 06-10 14 31 30
E. materiaal.dosvolleybal@gmail.com

Omschrijving:

Conform de richtlijnen van de NeVoBo moeten alle competitie spelende teams in wedstrijdtenue spelen. Voor DOS bestaat dit tenue uit een rood shirt en een zwarte broek. De vereniging heeft een eigen leverancier van de wedstrijdshirts van de DOS teams. De broeken kunnen bij elke willekeurige winkel aangeschaft worden.

Als je competitie wilt gaan spelen en heb je een wedstrijdshirt nodig of als je huidige wedstrijdshirt aan vervanging toe is neem dan contact op met de bovengenoemde contactpersoon voor een nieuw wedstrijdshirt. Indien je stopt met competitie spelen en je wilt je wedstrijdshirt door verkopen dan kan je dit ook melden bij de contactpersoon. Indien er iemand een aanvraag indient voor een nieuw shirt zal gekeken worden of er een tweedehands shirt geschikt is voor deze persoon.

Voor de wedstrijdshirts met sponsornaam geldt dat deze bij het team moet blijven. Indien een speler niet langer gebruik maakt van een gesponsord wedstrijdshirt dan dient deze ingeleverd te worden. Voor deze shirts is een afschrijftermijn van 3 jaar van toepassing. De speler krijgt afhankelijk van het aantal jaren dat het shirt in gebruik is geweest een bedrag retour.