Bestuur

Ons bestuur bestaat uit zes enthousiaste leden: een mooie combinatie van clubliefde, jeugdig enthousiasme en een gevoel van iets willen doen voor onze prachtige club. We hopen dat jij datzelfde gevoel ervaart als je bij ons volleybalt. Maak hier kennis met alle bestuursleden.

Richard Peltenburg, Voorzitter

Van oorsprong voetballer maar na de nodige knieblessures pas op latere leeftijd gaan volleyballen. In de loop van de jaren opgeklommen van Heren 4 naar Heren 2 (bij gebrek aan lagere herenteams 😉) en inmiddels alweer een kleine 15 jaar aan de vereniging verbonden. Een jaar of tien geleden is hij het bestuur ingerold (sinds 2015 als voorzitter) en houdt zich vooral bezig met de tijdelijke en de nieuwe sporthal. Het aandeel Peltenburgen is de laatste jaren uitgebreid met de twee zoons Stan en Hidde die inmiddels ook zijn gaan volleyballen.

Djordy Heikoop, Penningmeester

Ondanks dat hij de DOS-genen van huis uit heeft meegekregen, heeft hij zijn eerste volleybaljaren in het blauw van Thor gespeeld. Maar hij besloot een aantal jaren geleden dat het DOS-rood hem toch veel beter staat, sindsdien is hij een vaste waarde in Heren 1. Sinds kort is hij getrouwd met Mirjam Rodenburg, speelster van Dames 1. Djordy is de bewaker van de DOS schatkist, voor alle vragen op financieel vlak kun je bij hem terecht.

Lettie de Gruijter, Wedstrijdsecretariaat

Komend uit een echte DOS familie is Lettie al haar hele leven lang lid van DOS. Inmiddels speelt zij in het Dames Masters team en ze geeft al vele jaren training aan jeugdteams, ze is al een heel stuk op weg om de vrouwelijke Siem Meij te worden. Is sinds kort onderdeel van het bestuur en houdt zich vooral bezig met alles rondom wedstrijdzaken. 

Cyril Anker, Technische Commissie

Ook Cyril heeft de hele jeugd van DOS doorlopen, na enkele jaren bij de senioren van Thor heeft zij het oude DOS nest weer opgezocht en is al meerdere jaren onderdeel van het Dames Masters team. Cyril werkt ondertussen volop aan nieuwe jeugdleden voor de vereniging, vandaar dat zij op TC vlak tijdelijk wordt vervangen door Mirjam Rodenburg. 

Tijdelijke vervanging: Mirjam Rodenburg, Tecnische Commissie

Ook een kind van de club, vanaf de jeugd al spelend voor onze vereniging. Speelt inmiddels al weer  jarenlang in Dames 1 en heeft samen met haar teamgenoten al heel wat feestjes binnen de vereniging georganiseerd. Zoals eerder vermeld is zij inmiddels getrouwd met de penningmeester, ze zit dus dicht op het vuur en kent daardoor van alle ins en outs van de herenafdeling.

Arcadio Rodriguez, Beachcourt

Ook Arcadio is van oorsprong voetballer maar heeft een jaar of tien geleden zijn keepershandschoenen aan de wilgen gehangen en is lid van DOS geworden. In het veld is hij allround en kan op bijna iedere positie uit de voeten. Buiten het veld houdt hij zich onder andere bezig met training geven aan de jeugd en de organisatie en onderhoud van het Beachcourt.

Pim Sacré, Sponsorzaken

Pim is al vanaf zijn jonge jeugdjaren lid van DOS, hij heeft met succes de hele jeugdopleiding van DOS doorlopen en was vervolgens gepromoveerd naar het destijds legendarische Heren 4 team. Na een pauze van enkele jaren besloot Pim weer afgelopen jaar om weer te gaan volleyballen en sindsdien hebben we hem tot enkele vrijwilligerstaken verleid. Zo is hij jeugdtrainer van twee teams en heeft hij de sponsorzaken op zich genomen.

 

Contact opnemen

Voorzitter

Richard Peltenburg

06-54366844

rpeltenburg@hotmail.com

Penningmeester

Djordy Heikoop

06-28187524

penningmeester.dosvolleybal@gmail.com

Secretariaat

Vacature

 

Wedstrijdzaken

Lettie de Gruijter

06 18181175

secretariaat.dosvolleybal@gmail.com

Technische Zaken

Cyril Anker

06-48474273

tc.dosvolleybal@gmail.com

Sponsorzaken

Pim Sacré

0182-742555

sponsorcommissie.dosvolleybal@gmail.com

Algemene zaken

Tessa de Guijter

06-15542995

communicatie.dosvolleybal@gmail.com

Beachcourt

Arcadio Rodriguez

06-36169313

beach.dosvolleybal@gmail.com

Scheidsrechterszaken

Martijn Rijneveld

06-30055724

martijn_rijneveld@hotmail.com

Ledenadministratie

Ellen Leeuwenburgh

06-20561176

leden.dosvolleybal@gmail.com

Coordinator recreanten

Helma van Rinsum

06-16985786

Coordinator CMV

Miranda Boer

06-48773371

Barbeheer

Martijn Rijneveld

06-30055724

martijn_rijneveld@hotmail.com