Teamtaken

Omschrijving:

In onderstaande link is het rooster opgenomen voor de teamtaken: fluiten, tellen en het draaien van bardiensten. Kijk goed wanneer jouw team op het schema staat en stem onderling af welke teamgenoot welke taak op zich neemt. Aan de aanvoerders het verzoek om in de gaten te houden dat invulling wordt gegeven aan alle teamtaken.

Kopie van Barrooster + Fluit-en Telschema 2e helft Seizoen 2018-2019

Mocht je nog niet geautoriseerd zijn om te openen of te sluiten, dan kan je voor de open/sluit dienst contact opnemen met Martijn Rijneveld (06-30055724), ook als je vragen hebt over de bardienst of als je voor het eerst bardienst gaat draaien en ingewerkt moet worden.

LET OP! Voordat je achter de bar gaat staan of op de scheidsrechtersstoel klimt moet je een kleine toets maken. Heb je dit vorig seizoen al gedaan, dan hoef je dat niet nog een keer te doen.

De scheidsrechters toets voor fluiten t/m 3e klasse is te vinden via deze link:
https://www.volleybalmasterz.nl/spelregelbewijs/

En voor de toets verantwoord alcohol schenken klik je op deze link: https://www.nocnsf.nl/cms/showpage.aspx?id=2751

Bovenaan de pagina van deze site staan een paar tabjes met handige informatie om voorafgaand aan de toets door te lezen. Vooral het kopje “wat moet je weten” is handig om van te voren gelezen te hebben.

Voor je start met de toets moet je een aantal persoonlijke en algemene gegevens invullen. De algemene gegevens vul je in zoals het voorbeeld hieronder. Let op! Vul bij E-mailadres barverantwoordelijke ** het emailadres: secretariaat.sbs@gmail.com in.