Agenda

There are no events at this time

SponsorBinnenkort jarig...

NaamGeboren
Tjeerd Meij23-03-1964
Pieter Vermeulen25-03-1964
Romy Suur26-03-2002
Piet de Gruijter26-03-1951
Siem Meij28-03-1936

Volg DOS op ...

  • Facebook Page: DOSVolleybal
  • Twitter: DOSVolleybal
  • Picasa: DOSVolleybal


Designed by:

DOS Donateur PDF Print

Als vereniging zijn we enorm blij met iedereen die DOS een warm hart toedraagt.  De betrokkenheid van de mensen uit zich op verschillende manieren. Mensen zetten zich in als vrijwilliger, zijn fanatiek supporter of zorgen voor de gezelligheid aan de bar. Maar er is nog een groep mensen die minder zichtbaar maar zeker niet minder belangrijk is: onze donateurs!!  Daarom willen we onze donateurs ook via deze weg bedanken voor hun financiele bijdrage.

Zeker in deze tijd van bezuinigingen is het voor zowel particulieren als bedrijven moeilijk om een sponsorbijdrage te leveren. Elke mogelijke financiele bijdrage wordt daarom zeer gewaardeerd en zal er aan bijdrage dat DOS haar leden kan bieden wat ze verdienen (zoals voldoende trainingsuren, goede trainers, kwaliteit materialen, leuke activiteiten etc. etc.)  

Ben jij oud-lid, trouwe supporter, ouder van een lid, zelf lid, vaste bargast of op een andere manier verbonden met volleybalvereniging DOS en wil je de club financieel steunen......wordt dan ook donateur! Je kan je aanmelden als donateur door het onderstaande formulier te downloaden en in te leveren bij de sponsorcommissie. Alvast bedankt!

 

Sponsor