Jeugdcommisie PDF Print

Contactgegevens:


Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Omschrijving:

De vereniging wil haar jeugdleden meer bieden dan alleen de volleybaltrainingen en wedstrijden. Daarom organiseert de jeugdcommissie elk jaar weer verschillende leuke activiteiten. Er worden activiteiten georganiseerd voor de mini's (zoals een sinterklaasfeest of een overnachting in de Meent) en voor de jeugdafdeling (zoals zwemmen, bowlen, filmavondje etc.). De activiteiten voor het komende seizoen zijn op de website opgenomen onder het kopje Activiteiten. Alle tips en ideeën over de jeugd activiteiten zijn welkom en kunnen per e-mail aan de jeugdcommissie verzonden worden.

Een aantal weken voordat er een activiteit plaats vindt ontvangen de mini's en/of jeugdleden op de training een brief van de jeugdcommissie waarin alle informatie over de activiteit is opgenomen. In de brief staat ook beschreven op welke manier er ingeschreven kan worden voor de betreffende activiteit, of er kosten aan verbonden zijn en of er nog ouders gezocht worden voor het vervoer. Daarom aan de ouders het verzoek om de briefjes in de gaten te houden zodat uw kind geen activiteit hoeft te missen!!!

Lijkt het jou ook leuk om activiteiten voor onze jeugdleden te organiseren of om als begeleider bij de activiteiten te helpen, meld je dan aan bij de jeugdcommissie. Zij kunnen altijd wel wat extra handjes gebruiken!!

 

Sponsor