Technische commissie PDF Print

Contactgegevens:


TC dames
Tessa de Gruijter
T. 06-22 50 98 44
E. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

TC jeugd
Eline Visser
T. 06-12 43 81 84
E. Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Omschrijving

De taken van de Technishce Commissie (TC) bestaan uit het vaststellen van de teamindeling, het zoeken naar trainers, bekijken van mogelijkheden voor (jeugd)leden om mee te trainen met hoger spelende teams en in overleg met het wedstrijdsecretariaat vaststellen van training- en wedstrijdtijden. Daarnaast zal de TC een technisch beleid opstellen voor de komende jaren.


Aan het eind van elk seizoen onvangen alle leden een enqueteformulier waarop wensen voor het komende seizoen met betrekking tot de teamindieling, trainers/coaches, training- en westrijdtijden etc. kunnen aangeven. De TC probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de leden. Maar de TC is afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers en van zaalruimte. Daarnaast zijn er vaak verschillende wensen binnen een team waardoor het niet mogelijk is om aan alle wensen tegemoet te komen.

Voor vragen of opmerkingen over technische zaken kan contact worden opgenomen met de contactpersoon van de betreffende afdeling.

Er is uitbreiding van de TC gewenst, als het je leuk lijkt om mee te denken over de technische zaken binnen de vereniging meld je dan aan bij de TC.

 

Sponsor