Agenda

There are no events at this time

SponsorBinnenkort jarig...

NaamGeboren
Esther  van Slingerland-Kok14-11-1981
Lisa Stuurman19-11-2000
Denise  Kreukniet (A)21-11-1993
Falco de Gruijter23-11-1994
Rosalie van Schaik24-11-1999

Volg DOS op ...

  • Facebook Page: DOSVolleybal
  • Twitter: DOSVolleybal
  • Picasa: DOSVolleybal


Designed by:

Sinterklaasfeest PDF Print

Sinterklaas is weer terug naar Spanje maar die goede oude man is onze jeugdleden niet vergeten!! Vorige week maandag stuurde hij twee leuke lieve Pieten naar de CMV training en de training van Meisjes en Jongens C. De sinterklaasliedjes knalden door de speaker, en de kinderen zijn verwend met pepernoten en een chocoladeletter.  Een gezellige pietentraining! 
 
De CMV groep heeft verschillende volleybal opdrachtjes gedaan, best moeilijk.  Maar de kinderen kregen hulp van de Pieten (optillen voor de korf, hoepel stiekem verplaatsten.....) en de Pieten kregen hulp van de kinderen (volleybal leren) waardoor het helemaal goed is gekomen met de opdrachten! De patatjes hadden ze dan ook wel verdiend.
 
De Pieten konden bij Jongens en Meisjes C laten zien wat ze geleerd hadden. Een leuke training met slagvolleybal en smash bal.
Bij het slagvolleybal was te zien dat het voor onze jeugd geen probleem is om als echte Pieten over de dakranden lopen, over schoorstenen springen en koprollen maken.
 
Sinterklaas wil de vrijwilligers van deze avond bedanken voor de organisatie, het begeleiden van de spelletjes en de mooie foto's. @sportcafe de meent, bedankt voor de lekker patatjes en natuurlijk zijn Pieten heel erg bedankt!! Jullie zijn top!
 
Dag Sinterklaas, tot volgend jaar! 

 

 

Sponsor