Agenda

There are no events at this time

Binnenkort jarig...

NaamGeboren
Tjeerd Meij23-03-1964
Pieter Vermeulen25-03-1964
Romy Suur26-03-2002
Piet de Gruijter26-03-1951
Siem Meij28-03-1936

Volg DOS op ...

  • Facebook Page: DOSVolleybal
  • Twitter: DOSVolleybal
  • Picasa: DOSVolleybal


Designed by:

Inter Rijswijk D2 - DOS D1 (24-01-2015) PDF Print

Zaterdag 24 januari was de dag dat we mochten strijden tegen de nummer 2, Inter Rijswijk D2.
Na een hele reeks slechte wedstrijden waarin we eigenlijk ons eigen niveau niet haalden en steeds maar weer teleurgesteld waren over weer een verloren wedstrijd, hadden we ons vorige week herpakt tegen NVC, de nummer. We zijn die wedstrijd vrij in gegaan en speelden sinds tijden weer een goede pot. Eigenlijk vol goede moed dronken we ons ice-teatje in de kantine, want ook bij deze wedstrijd hadden we eigenlijk niks te verliezen. Ons doel was om ons eigen niveau te halen en gewoon lekker vrij te spelen. Of we dan een setje zouden pakken of niet, was dan minder belangrijk.

Ondanks deze instelling begonnen we de 1e set toch gespannen. We hielden ons eigenlijk niet echt aan de afspraken, namen te weinig initiatief en waren eigenlijk te passief in het veld. Dit zorgde voor teveel foutenlast van onze kant. De stomme foutjes die we weleens hebben kwamen ook weer om de hoek kijken en al gauw was de 1e set voor Inter Rijswijk D2.

In de 2e set werd dat wel iets beter, maar we trokken ook in deze set aan het kortste eind: 25-17.

De 3e set begonnen we eigenlijk weer opnieuw, dit ook in opdracht van de coach. Elke set bekijken als weer een nieuwe wedstrijd. Met de pass weer redelijk op orde, meer aanvalskracht en meer servicedruk (o.a. van Denise die haar lastige serve weer gevonden heeft en daarmee een reeks punten scoorde), bleken wij toch zeker meer dan lastig voor de tegenpartij. Ze stonden te trillen op hun beentjes! Marloes regelde het achterveld en blokkerend kwamen Lisa en Janneke weer aan hun trekken. Renske actief aan het net en eindelijk speelden we weer ons eigen spel. We wonnen deze set met 25-19. BAM. Deze konden ze ons niet meer afnemen.

De 4e set wilden de Rijswijkers maar al te graag winnen, dus ze zetten al hun jokertjes in. We kwamen vanaf het begin op een gigantische achterstand waardoor we even wakker werden geschud en weer terug gingen vechten. We kwamen redelijk goed terug maar verloren de 4e set met 25-17.

Ons doel is deze wedstrijd gedeeltelijk gehaald: ons niveau halen en een lekker gevoel overhouden aan de wedstrijd ook al hebben we verloren. Blij zijn we met het puntje dat we hebben gehaald en zo gaan we volgende week gewoon weer verder!
We hebben jullie steun en support meer dan nodig dus kom ons aanmoedigen aanstaande zaterdag in de Meent om 19:00!

 

 

Sponsor